Met de bouw van West End Residence zal aanstonds een aanvang worden genomen. Met de realisatie van dit project zal het nieuwe landmark van Loosdrecht ontstaan.

De gebouwen zullen op het hoogste niveau worden afgewerkt. Op het gebied van veiligheid zal veel aandacht worden geschonken. De ontwikkelaar beoogt met dit project zeer exclusieve appartementen te realiseren met veel ruimte binnen en buiten. Voor nadere informatie kunt u altijd contact opnemen met de architect, René de Vries, zie onderstaand zijn contactgegevens. Alvorens de verkoop zal worden gestart wil de ontwikkelaar de gebouwen eerst neerzetten, zodat potentiele kopers een goed gevoel kunnen krijgen van de ontwikkeling.

Indien u geïnteresseerd bent om de ontwikkelingen te volgen, laat dan uw contact gegevens achter. U kunt er verzekerd van zijn dat met uw gegevens zeer vertrouwelijk zal worden omgegaan. Wij zullen u dan middels een nieuwsbrief regelmatig informeren over de ontwikkelingen en wanneer de verkoop zal starten.

De ontwikkelaar:

West-End Residence B.V.
westendresidence@hotmail.com


In samenwerking met:

Architectenbureau de Vries
Neem contact op via telefoonnummer 035 543 24 60 of stuur een mail naar info@architectenburo-devries.nl.


Culmen Real Estate Management
Neem contact op via telefoonnummer 030 303 17 00 of stuur een mail naar info@culmenrealestate.com.


Van de Velde & Van de Velde notarissen
Neem contact op via telefoonnummer 070 346 95 02 of stuur een mail naar info@venvnotarissen.nl.


West End Marina havenbeheer
Voor meer informatie met betrekking tot de haven kunt u kijken op de website www.westendmarina.nl. Neem contact op met Mike Willemse via telefoonnummer 06 411 747 70 of stuur een mail mike@westendmarina.nl.

Neem contact op


Naar boven