De bouw van West-End Residence is inmiddels gestart. Met de realisatie van dit project zal het nieuwe landmark van Loosdrecht ontstaan.

De gebouwen zullen op het hoogste niveau worden afgewerkt. Op het gebied van veiligheid is veel aandacht geschonken. De ontwikkelaar beoogt met dit project zeer exclusieve appartementen te realiseren. Het design van de parkeergarage en de entrees zijn warm en tijdloos.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Mike Willemse, zie onderstaande contactgegevens. De verkoop zal worden gestart eind februari, begin maart 2018. De exacte datum zal later bekend worden gemaakt.

Indien u geïnteresseerd bent de ontwikkelingen te volgen, laat dan uw contact gegevens achter. U kunt er verzekerd van zijn, dat met uw contactgegevens zeer discreet zal worden omgegaan.

De ontwikkelaar: De Plassen B.V.

Mike Willemse
westendresidence@hotmail.com
Tel. 06 41 17 47 70


In samenwerking met:

Architectenbureau de Vries
Neem contact op via telefoonnummer 035 543 24 60 of stuur een mail naar info@architectenburo-devries.nl.


Culmen Real Estate Management
Neem contact op via telefoonnummer 030 303 17 00 of stuur een mail naar info@culmenrealestate.com.


Van de Velde & Van de Velde notarissen
Neem contact op via telefoonnummer 070 346 95 02 of stuur een mail naar info@venvnotarissen.nl.


West End Marina havenbeheer
Voor meer informatie met betrekking tot de haven kunt u kijken op de website www.westendmarina.nl. Neem contact op met Mike Willemse via telefoonnummer 06 411 747 70 of stuur een mail mike@westendmarina.nl.

Neem contact op


Naar boven