Tijdloze elegantie

Voor de ontwikkeling van West-End Residence zijn de architecten Jan des Bouvrie en René de Vries ingezet om het complex vorm te geven. De indelingen (op één woonlaag) van de appartementen zijn verzorgd door de architect Thomas s‘Jacob.

Het gezamenlijk doel van alle betrokkenen is om West-End Residence perfect te laten aansluiten op de bijzondere, natuurlijke omgeving.

De architecten

Jan des Bouvrie

Met zijn herkenbare, toegankelijke en krachtige eigen stijl, heeft Jan des Bouvrie zijn handtekening op heel wat projecten gezet. Zijn filosofie van design is er één die hij deelt met zijn grote voorbeelden als Mies van de Rohe, Rietveld en Le Corbusier.

Visit website

De architecten

Rene de Vries

René de Vries kreeg na zijn studie in Delft de kans zich in het buitenland verder te ontwikkelen als architect. Na zijn omzwervingen door de wereld was René klaar om de veengebieden aan het water te trotseren. Inmiddels staan er aan de Loosdrechtse Plassen vele woningen van zijn hand.

Visit website

De architecten

Thomas s'Jacob

Thomas s’Jacob heeft 25 jaar ervaring in nieuw- en verbouwprojecten met een focus op high end appartementen. Naast een zeer hoogwaardige afwerking typeren de projecten van Thomas s’Jacob zich door een heldere routing met praktische indelingen in een sfeervol spel van licht en donker.

Visit website

Bouwpartner

De Vries en Verburg Bouw B.V.

Voor de realisatie is De Vries en Verburg Bouw B.V. geselecteerd. Het team  van dit bedrijf bestaat uit daadkrachtige specialisten uit verschillende disciplines. Zij omarmen allen dezelfde passie: Het realiseren van mooie en succesvolle projecten. Het bedrijf heeft in de vele jaren van hun bestaan een stevige reputatie opgebouwd en behoort tot de grotere aannemers van Nederland. Met name hun ervaring op het gebied van bouw van luxe appartementen is voor dit project van eminent belang.

Visit website

Naar boven